Kindertolk
Marguérite van der Linden

Als je kiest voor mij dan kies je er altijd voor dat jouw kind niet belast wordt. Ik werk alleen met ouders (en andere opvoeders) en zie zelden het kind waar het over gaat. Ouders hebben een enorme invloed op hun kind en kunnen die inzetten om zorgen op te lossen. Ben jij ervan overtuigd dat jij niets aan jouw situatie kunt verbeteren, klik deze website dan maar meteen weg. Als jij je kan voorstellen dat je misschien wel een blinde vlek hebt of een zetje nodig om een vicieuze cirkel te doorbreken dan ben je welkom.

Bij That's Why kies je voor hulp

  • waarbij jouw kind niet belast wordt met onderzoeken, testen en afspraken bij hulpverleners.  
  • die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden
  • met een korte behandelingsduur
  • die liefdevol en effectief is, met duurzaam resultaat
  • waarbij je praktische tips krijgt om de situatie luchtiger te maken

 

 

Lees hier de ervaring van andere ouders >>

Ouders willen hun kind gelukkig zien, we hebben daar alles voor over. We realiseren ons niet altijd dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor óns levensgeluk. Je wordt vader of moeder en dat blijf je...  Elke ouder maakt zich op enig moment zorgen over zijn kind; een huilbaby, een peuter in de NEE-fase, een kind dat op school niet kan meekomen, een puber waar je geen afspraken mee kan maken en zelfs als ze volwassen zijn kun je nog weleens wakker liggen omdat het niet goed gaat met je kind.   

Kinderen zijn de appeltjes die aan onze boom groeien. Struikelblokken van je kind zijn - op een ander niveau - ook onze struikelblokken. Door goed naar je kind te kijken leren we onbekende of onbewuste kanten van onszelf kennen. We kunnen onze gedachten, gevoelens, intenties niet voor kinderen verhullen; niemand kent je beter dan jouw eigen kind. Iedere moeilijkheid op het pad van jouw kind is een kans om jezelf, en daarmee jouw hele gezin, een stap verder te helpen in geluk, welzijn en liefdevol leven.

Een kindertolk helpt je om die signalen van jouw kind in gedrag, spel of klachten te vertalen naar de boodschap die jouw kind voor je heeft. Want… als de appels niet lekker zijn, ga je dan de appel behandelen of onderzoek je de boom? De meeste ouders zijn geraakt en ontroerd door de heldere, persoonlijke boodschap die hun kind voor hen heeft en voelen het in hun hart als wáár. Ze willen, uit liefde, graag gehoor geven aan deze oproep van hun kind, dat is goed voor ouder én kind. Vaak krijg ik terug van ouders dat het 'het beste is wat ze overkwam'.    

 

Enkel consult

Zoek je een luisterend oor, heb je een opvoedvraag of wil je (preventief) advies dan ben je welkom om een afspraak te maken voor een consult. Ook handig als je eerder een vertaling bij mij hebt gedaan en je wilt weten of je nog op de goede weg zit, een soort APK'tje....   Een enkel consult van ongeveer 1 1/2 uur bij jou thuis kost 97 euro (of op een andere plek die jij kiest, tot 60 km reken ik geen reiskosten)  of 47 euro voor een uur skype of telefoon.

 

Kindertolkpakket; in 3 gesprekken nieuw perspectief

Na twee gesprekken (intake en vertaalgesprek) hebben we de oorzaak gevonden. Het is dan helder wat jouw kind van je vraagt; in het derde gesprek kijken we samen hoe jij daarmee verder kunt. In de weken tussen de gesprekken mag je altijd bellen of mailen als je in een situatie zit waar je even geen raad mee weet. Je investeert voor het vertaalwerk en de drie gesprekken van ongeveer 1 ½ uur bij jou thuis, 347 euro. Betalen in termijnen is altijd mogelijk; doe gerust een voorstel.  

 

Happy Family pakket; 6 maanden intensieve begeleiding

Na een vertaling kan ik nog verder met je meelopen, met oefeningen, handvatten of advies totdat je merkt dat je alleen kan. Soms is de situatie ingewikkeld of heb je lang gewacht met hulp zoeken en is er meer tijd nodig om de rust in huis en in jezelf terug te laten keren. Zes maanden lang kun je onbeperkt bellen of mailen als je even feedback nodig hebt. Daarnaast hebben we elke 14 dagen een gesprek bij jou thuis van ongeveer 1 1/2 uur. Je investeert hiervoor 1297 euro. Betalen in termijnen is altijd mogelijk; doe gerust een voorstel.

 

Om je goed te kunnen uitdrukken en/of voor een juiste vertaling is het belangrijk dat jij je moedertaal kunt spreken; een consult kin fansels ek yn it Frysk.

 

 
 

Angelique

"Marguérite is een heel fijn en warm mens die realistisch met je meekijkt en denkt, maar die ook meeleeft in je ontroering, verwondering en hartelijk met je mee kan lachen om je eigen inzichten."

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts