Kindertolk
Marguérite van der Linden

Met de Masterclass Presentchild® kun je in twee dagen al handvatten en inzichten krijgen om met 'lastige leerlingen' beter uit de voeten te kunnen! Dat scheelt tijd en energie en geeft meer plezier in je werk!

Leer van je leerlingen leren, word zelfbewuster in je eigen stijl van lesgeven en, last but not least, zorgt dat je 'eruit haalt wat erin zit’, uit je leerlingen én uit jezelf!

                         

 
Ervaringen van leerkrachten:
- Hoe leuk was het om te ontdekken, dat kinderen ook mij iets vertellen. Ik heb leren kijken door “negatief” gedrag. Juf Jacqueline
 

- Een fijne, warme cursus, die gelijk verandering in mijn kijken en reageren op kinderen heeft gebracht. Ik voelde me veilig om alles te delen en er ook helemaal voor te gaan. Juf Tatjana 

- Ik heb er een nieuwe bril bij! Mooi hoe twee dagen cursus al zoveel teweeg kunnen brengen. Juf Suzanne   

Samen met mijn lieve collega Gea Kerkstra organiseer ik deze training op:

zaterdag 20 en 27 januari 2018
10.00 - 17.00 uur
of
woensdag 7 en 21 maart 2018
14.30 - 21.30 uur
 
We komen bij elkaar in Sint Annen (10 minuten vanaf Groningen) in

Kruidenhof de Linde, Boersterweg 32

Kosten: 297 euro pp, inclusief werkboek, koffie/thee en een heerlijke maaltijd.

Aanmelden kan via mijn collega, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een lezing en/of training kan ook 'in-company' gegeven worden voor een heel team, data in overleg. Vraag een prijsopgaaf!

Agatha

"Ergens ging het niet goed in mijn gezin. Vooral na mijn scheiding waar de veiligheid ineens weg viel voor mijn twee jongens. Vooral de oudste had er veel last van, boze buien, schreeuwen en zichzelf in de weg zitten en door dat gedrag het hele gezin mee trekken. Er moest iets gebeuren maar wat…. Marguérite kon gelijk de vinger op de zere plek leggen.Wat een eyeopener! Waar de maatschappelijk werker en psychologen in de laatste drie jaar niet verder kwamen in ons gezin zag ik ineens de oplossing. De situatie veranderd langzaam, soms een stapje achteruit maar daarna flink weer vooruit. We kunnen weer lachen met elkaar!"

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts