Kindertolk
Marguérite van der Linden


Lol!, op dit moment een heel populair stopwoord bij kinderen. Gelukkig dat ‘boeie’ daarmee is verdwenen, want plezier en lachen in het leven is heel belangrijk en vooral ook heel erg leuk. Kinderen lachen meer en maken makkelijker plezier dan volwassenen. Zijn we het lachen verleerd of is het lachen ons vergaan? Misschien komt het er niet zo vaak van in de hectiek van alledag; wanneer heb jij voor het laatst met je kind gelachen? Lekker lol gemaakt, moppen getapt, gekieteld??

Het is heel belangrijk om te lachen, lachen is gezond; het helpt bij contact maken en  het helpt dus in de sociale ontwikkeling van een kind. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. 

Het zijn ook de mooie momenten waar kinderen vaak nog op terug komen; ‘Weet je nog mama, toen….’ en weer biggelen de tranen van het lachen over de wangen. Kinderen lachen vaker en langer dan volwassenen. We kunnen best nog wat van ze leren wat dat betreft. Hoe trots zijn we op baby’s eerste lachje en hoe heerlijk is het om een (lastige) puber te zien die de slappe lach heeft om helemaal niks…

Zou jij wel wat meer met je kind willen lachen maar heb je geen idee hoe?

Of vergaat jou het lachen weleens thuis? Is de harmonie soms ver te zoeken?

Ben je nieuwsgierig hoe je met een beetje humor zorgt dat je kind wél naar je luistert?

Dan ben je welkom bij onze workshop; een unieke samenwerking van lachcoach Harriët van Ellen en kindertolk Marguérite van der Linden:

 

WORKSHOP: ‘LOL!‘

Donderdag 15 maart

19.30 tot 22.00 uur

locatie in de molen in Niebert, Molenweg 64

 

Humor in de opvoeding is een prachtige manier om het contact met je kind vast te houden of te verbeteren. In deze workshop leer je hoe je dat kunt doen.

Lachen is gezond;  deze workshop is geschikt voor alle ouders; van baby’s tot en met pubers!

Kosten 17 euro pp (inclusief koffie/thee en een cadeautje), stellen krijgen korting; (samen voor 27 euro) want opvoeden doe je samen!

Aanmelden lachworkshop
dit veld niet invullen s.v.p.

ps. Denk niet; ‘Niks voor mij ik ben niet zo’n lolbroek of moppentapper’, want voor deze workshop heb je geen talent nodig!

 

Agatha

"Ergens ging het niet goed in mijn gezin. Vooral na mijn scheiding waar de veiligheid ineens weg viel voor mijn twee jongens. Vooral de oudste had er veel last van, boze buien, schreeuwen en zichzelf in de weg zitten en door dat gedrag het hele gezin mee trekken. Er moest iets gebeuren maar wat…. Marguérite kon gelijk de vinger op de zere plek leggen.Wat een eyeopener! Waar de maatschappelijk werker en psychologen in de laatste drie jaar niet verder kwamen in ons gezin zag ik ineens de oplossing. De situatie veranderd langzaam, soms een stapje achteruit maar daarna flink weer vooruit. We kunnen weer lachen met elkaar!"

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts