Kindertolk
Marguérite van der Linden

Eén op één help ik je graag in een consult, vertaling, een luisterend oor of, indien noodzakelijk, een schop onder je kont (met daarna een kussentje om op te zitten). Voor elke vraag is er een passend aanbod >>
 
 
 
In workshops van een avond kun je kennismaken met mij en de methode Presentchild® waar ik als kindertolk mee werk. Avonden waarbij inzichten, eyeopeners en gezelligheid elkaar afwisselen. Verdieping hierop krijg je in dagworkshops. Kijk hiernaast in de agenda welk thema bij jou past!
 
 
Samen met andere ouders zit ik in het inspiratieteam van Family Factory  die ook in jouw dorp, peuterspeelzaal, school of wijk activiteiten kan organiseren. Dat kan van alles zijn; van een workshop tot een koffieochtend of een happening voor het hele gezin. 
 
 

Stop met piekeren! en vlucht naar The Middle of Nowhere; speciaal verwenarrangement in mijn Bed &  Breakfast voor ouders die even willen bijkomen; natuurlijk met de mogelijkheid voor gesprekken aan de keukentafel of een complete vertaling.

 

 

 
 
 

Agatha

"Ergens ging het niet goed in mijn gezin. Vooral na mijn scheiding waar de veiligheid ineens weg viel voor mijn twee jongens. Vooral de oudste had er veel last van, boze buien, schreeuwen en zichzelf in de weg zitten en door dat gedrag het hele gezin mee trekken. Er moest iets gebeuren maar wat…. Marguérite kon gelijk de vinger op de zere plek leggen.Wat een eyeopener! Waar de maatschappelijk werker en psychologen in de laatste drie jaar niet verder kwamen in ons gezin zag ik ineens de oplossing. De situatie veranderd langzaam, soms een stapje achteruit maar daarna flink weer vooruit. We kunnen weer lachen met elkaar!"

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts