Kindertolk
Marguérite van der Linden

Als je kiest voor mij dan kies je er altijd voor dat jouw kind niet belast wordt. Ik werk alleen met ouders (en andere opvoeders) en zie zelden het kind waar het over gaat. Ouders hebben een enorme invloed op hun kind en kunnen die inzetten om zorgen op te lossen. Ben jij ervan overtuigd dat jij niets aan jouw situatie kunt verbeteren, klik deze website dan maar meteen weg.

Als jij je kunt voorstellen dat je misschien wel een blinde vlek hebt of een zetje nodig om een vicieuze cirkel te doorbreken dan ben je van harte welkom.

Bij That's Why kies je voor hulp

  • waarbij jouw kind niet belast wordt met onderzoeken, testen en afspraken bij hulpverleners
  • die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden
  • die werkt bij elke klacht of zorg
  • met een korte behandelingsduur
  • die liefdevol en effectief is, met duurzaam resultaat
  • waarbij je praktische tips krijgt om de situatie luchtiger te maken

Lees hier de ervaring van andere ouders >>

Ouders willen hun kind gelukkig zien, we hebben daar alles voor over. Je wordt vader of moeder en dat blijf je...  Elke ouder maakt zich op enig moment zorgen over zijn kind; een huilbaby, een peuter in de NEE-fase, een kind dat op school niet kan meekomen, een puber waar je geen afspraken mee kan maken en zelfs als ze volwassen zijn kun je nog weleens wakker liggen omdat het niet goed gaat met je kind. 

 

Kindertolkpakket; in 3 gesprekken nieuw perspectief

Het is fascinerend hoe kinderen mee bewegen op de golven van de mensen om hen heen. Wij doen er alles aan om hen gelukkig te maken. We realiseren ons niet altijd dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor óns levensgeluk.Struikelblokken van je kind zijn - op een ander niveau - ook onze struikelblokken. Door goed naar je kind te kijken leren we onbekende of onbewuste kanten van onszelf kennen. We kunnen onze gedachten, gevoelens, intenties niet voor kinderen verhullen; niemand kent je beter dan jouw eigen kind. Iedere moeilijkheid op het pad van jouw kind is een kans om jezelf, en daarmee jouw hele gezin, een stap verder te helpen in geluk, welzijn en liefdevol leven.

Een kindertolk helpt je om die signalen van jouw kind in gedrag, spel of klachten te vertalen naar een inzicht wat aandacht vraagt. Want… als de appels niet lekker zijn, ga je dan de appel behandelen of onderzoek je de boom? De meeste ouders zijn geraakt en ontroerd door de heldere, persoonlijke boodschap die hun kind voor hen heeft en voelen het in hun hart als wáár. Ze willen, uit liefde, graag gehoor geven aan deze oproep van hun kind, dat is goed voor ouder én kind. Vaak krijg ik terug van ouders dat het 'het beste is wat ze overkwam'.  

Na twee gesprekken (intake en vertaalgesprek) hebben we de oorzaak gevonden. Het is dan helder wat je te doen staat om het geluk in jouw gezin te vergroten; in het derde gesprek kijken we samen hoe jij daarmee verder kunt. In de weken tussen de gesprekken mag je altijd bellen of mailen als je in een situatie zit waar je even geen raad mee weet. Je investeert voor het vertaalwerk en de drie gesprekken van ongeveer 1½ uur bij jou thuis, 347 euro. Betalen in termijnen is altijd mogelijk; doe gerust een voorstel.

 

Happy Family pakket; 6 maanden intensieve begeleiding

Soms is de situatie ingewikkeld of heb je lang gewacht met hulp zoeken en is er meer tijd nodig om de rust in huis en in jezelf terug te laten keren. Ik kijk en loop met je mee, met oefeningen, handvatten of advies totdat je merkt dat je het alleen kan. Zes maanden lang kun je onbeperkt bellen of mailen als je even feedback nodig hebt. Daarnaast hebben we elke 14 dagen een gesprek bij jou thuis van ongeveer 1½ uur. Je investeert hiervoor 1297 euro. Betalen in termijnen is altijd mogelijk; doe gerust een voorstel.

 

Om je goed te kunnen uitdrukken en/of voor een juiste vertaling is het belangrijk dat jij je moedertaal kunt spreken; een consult kin fansels ek yn it Frysk.

 

NB: Goed om te weten: Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet.
Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met een werkgever, vergoed als studiekosten of zijn als zodanig aftrekbaar voor de belastingen.

 

 

 
 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts