Kindertolk
Marguérite van der Linden

Als je kiest voor mij dan kies je er altijd voor dat jouw kind niet belast wordt. Ik werk alleen met ouders (en andere opvoeders) en zie zelden het kind waar het over gaat. Ouders hebben een enorme invloed op hun kind en kunnen die inzetten om zorgen op te lossen. Ben jij ervan overtuigd dat jij niets aan jouw situatie kunt verbeteren, klik deze website dan maar meteen weg.

Als jij je kunt voorstellen dat je misschien wel een blinde vlek hebt of een zetje nodig om een vicieuze cirkel te doorbreken dan ben je van harte welkom.

Bij That's Why kies je voor hulp

  • waarbij jouw kind niet belast wordt met onderzoeken, testen en afspraken bij hulpverleners. 
  • die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden
  • die werkt bij elke klacht of zorg
  • met een korte behandelingsduur
  • die liefdevol en effectief is, met duurzaam resultaat
  • waarbij je praktische tips krijgt om de situatie luchtiger te maken

Lees hier de ervaring van andere ouders >>

Ouders willen hun kind gelukkig zien, we hebben daar alles voor over. Je wordt vader of moeder en dat blijf je...  Elke ouder maakt zich op enig moment zorgen over zijn kind; een huilbaby, een peuter in de NEE-fase, een kind dat op school niet kan meekomen, een puber waar je geen afspraken mee kan maken en zelfs als ze volwassen zijn kun je nog weleens wakker liggen omdat het niet goed gaat met je kind.  

 

Los consult

Zoek je een luisterend oor, heb je een opvoedvraag of wil je (preventief) advies dan ben je welkom om een afspraak te maken voor een consult. Ook handig als je eerder bij mij bent geweest en je wilt weten of je nog op de goede weg zit, een soort APK'tje....   Een enkel consult van ongeveer 1 1/2 uur bij jou thuis kost 97 euro (of op een andere plek die jij kiest, tot 60 km reken ik geen reiskosten)  of 47 euro voor een uur skype of telefoon.

 

Om je goed te kunnen uitdrukken en/of voor een juiste vertaling is het belangrijk dat jij je moedertaal kunt spreken; een consult kin fansels ek yn it Frysk.

 

NB: Goed om te weten: Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet.
Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met een werkgever, vergoed als studiekosten of zijn als zodanig aftrekbaar voor de belastingen.

 

 

 
 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts