Kindertolk
Marguérite van der Linden

Sinds april 2018 ben ik aangesloten bij Samen Sterk Zorg, waardoor het mogelijk is om de diensten die je bij mij afneemt vergoed te krijgen via de gemeente.

Op dit moment geldt dat voor alle gemeenten in Drenthe en Groningen. Friesland ligt ook in de planning maar dat is helaas niet nog gerealiseerd.

Wat is Samen Sterk Zorg? SSZ is een  ondernemersplatform van Zorg-ZZPers die met elkaar samenwerken door héél Nederland! En wij hebben een gezamenlijke droom: het nastreven van een Eco-Zorgcultuur! Nee, dat is niet zweverig. De gedachte is dat er rekening gehouden wordt met alle behoeftes; zowel die van de zorgklant, zorgverlener, instelling en gemeente. Dat iedereen de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft; dat je zelf kunt kiezen wie jou helpt zonder dat je, als je kiest voor niet-reguliere zorg, zelf de kosten moet betalen.  Wij geloven erin dat als jij zelf kan kiezen wie je helpt de kans op een geslaagd traject veel groter is. Want als er een klik is en je past bij elkaar is het veel makkelijker om samen aan de slag te gaan.

De aangesloten Zorg-ZZPers werken vrij vanuit hun eigen specialisatie. Daarnaast verbinden wij ons met collega's en werken we met elkaar samen. Wij kiezen ervoor om ons te blijven ontwikkelen als ondernemer, zorgverlener en persoon.

Wij zetten openheid, veiligheid en gevoeligheid in naast onze methodieken, kennis en ervaringen. Dit zorgt voor een fijne verbinding met elkaar, waardoor onze zorgtrajecten prachtige resultaten oplevert.

Wil jij in aanmerking komen voor een vergoeding via jouw gemeente? Vraag dan een doorverwijzing naar Samen Sterk Zorg aan je eigen huisarts, schoolarts van je kind of via jouw GGD/Sociaal Team. Zodra deze brief er is kun je gebruik maken van de diensten van That's Why en hoef je de ksoten niet zelf te betalen.

Let op: dit kan nu nog alleen als je in Drenthe of Groningen woont.

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts