Kindertolk
Marguérite van der Linden

Boze buien, niet zindelijk worden, slecht slapen, slecht eten, ongehoorzaamheid, ADHD, gepest worden, faalangst, PDD-nos, onverklaarbare buikpijn, onzekerheid, heftige hoofdpijn; allemaal zorgen die je als ouder kunnen overkomen maar ook signalen dat er iets niet lekker loopt. 

Je piekert je suf... Je ligt er misschien wel wakker van...
 
Als je je kind wilt helpen, en het lukt maar niet om de juiste sleutel te vinden ... dan is deze workshop een goed idee.
Een kindertolk is er in getraind om signalen van kinderen zo te ‘vertalen’ dat de onbewuste boodschap van jouw kind helder wordt. Je kunt die boodschap ook zelf ontdekken tijdens deze workshop.
 
Leer met anderen hoe de methode werkt, ontdek wat je kind jou wil vertellen en help je kind daarmee! 
 
 
Reacties van ouders op de methode Presentchild:
‘Levensveranderend!’
 
‘Goh, dit had ik moeten weten vóórdat ik moeder werd, wat een verrijking!’
 
‘Het contact met mijn kind is zo veel warmer geworden, natuurlijk hield ik al van hem maar dat hij zich zo intens inzet voor ons geluk is ontroerend!’
 
Check hiernaast de agenda wanneer ik een workshop geef die bij jou past. Er zijn verschillende thema's. Staat jouw zorg er niet bij? Stuur me even een berichtje, wellicht zijn er meer en kunnen we samen een datum prikken.
 
Je investeert 127 euro (inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch, het werkboek en een cadeau) voor deze mooie levensles. Een bijzondere dag en een bijzondere ervaring, dat beloof ik je. Uiteraard kun je je inschrijven als individuele deelnemer, maar het is ook heel leuk om dit met een vriend(in) of met je partner te doen. Dan deel je de inhoud, kun je napraten, elkaar stimuleren. Kom je met je partner dan betaal je samen 197 euro.
 
Ongeveer twee weken na de workshop is er de mogelijkheid voor een (gratis) telefonische evaluatie.
 
Om ruimte te kunnen geven aan ieders individuele verhaal en vragen houd ik de groepen klein, wacht dus nooit te lang met aanmelden.
 
De ervaring leert dat de workshop voor koppels ook een mooi verbindend effect heeft. Je voelt weer dat je niet voor niets bij elkaar bent en wat jullie beide kunnen doen om je kind te helpen en om een ‘happy family’ te vormen.
 
De workshop leidt er meestal toe dat er iets in jezelf verschuift, waardoor je kracht beter tot zijn recht komt en je liefde beter kan stromen. Die innerlijke veranderingen maken evenwichtige opvoeders van ons. Dat is precies wat kinderen nodig hebben, in hun eigen belang! Ze worden er namelijk beter van! Als de ouder de boodschap van het kind oppakt zal de klacht of het gedrag van het kind verbeteren. Niet zelden worden kinderen zindelijk, verdwijnen boze buien, stopt het pesten en kan medicatie worden afgebouwd.
 
Gun jezelf en je kind die ervaring en leer kijken en luisteren naar de signalen van je kind(eren); dát leer je in deze workshop.
 
Willemijn: ' Het was een bijzondere dag, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wat ik zo mooi vind aan deze methode is de liefdevolle manier waarop naar kinderen wordt gekeken. Voor mij was het helend om me te realiseren hoeveel mijn kinderen van mij houden. Daarnaast werd mij op een warme, respectvolle én humorvolle manier de helpende hand geboden bij mijn zoektocht naar innerlijke rust.'
 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts