Kindertolk
Marguérite van der Linden

Presentchild in het onderwijs: sinds 2015 heb ik de onderwijslicentie om te kindertolken in het onderwijs. Leerkachten zijn, naast ouders ook heel belangrijke opvoeders die veel baat kunnen hebben bij deze methode. 'Haal eruit wat erin zit' uit jezelf én uit je leerlingen!

 

Samen met mijn collega Gea Kerkstra geef ik regelmatig een masterclass voor leerkrachten waarin je ontdekt hoe je anders kunt kijken naar 'lastige leerlingen' of 'moeilijk gedrag'.

 

 

Door welke bril kijk jij? Kennismaken met de methode Presentchild kan heel goed in een lezing; horen en ervaren wat jij kunt leren van je leerlingen.

 

 

Ik verzorg graag een inspirerende invulling van een ouderavond; thema's, interactief of in workshopvorm. Ik denk graag mee om een passend, leuk en leerzaam programma samen te stellen om het 'nuttige met het aangename te verenigen'. 

 

Er is een Family Factory in Buitenpost die ook op jouw school activiteiten kan organiseren. Dat kan van alles zijn; van een schoolpleinpicknick tot opvoedparty tot een workshop voor ouders en kinderen van groep 8 als voorbereiding naar de middelbare school. 

 

 

 

 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts